donderdag 19 februari 2009

militair in gambia :)


independance day : mars met militairen en politie

independance day


turnles op school

uno op het strand
Sofie en ik bij Yoko (danscafe)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hei Berdine, dubbeldewine, iskadine,....

Iedere avond steevast stormt Tante Lieve naar het scherm en volgen we met veel belangstelling en sympathie jullie belevenissen ginder in het zwarte wereldeel. Hebben echt de indruk dat je je daar jeunt en zelfs al een beetje thuis voelt. Wat me vooral opvalt zijn al die blije gezichten en gezichtjes. Niet alleen van jezelf en je compagnonne maar ook en vooral die van de mensen ter plaatse. Mijn favoriete-na jouzelf natuurlijk- is "mamma Matty";.. vind ik een heel knappe en sympathieke vrouw; doe haar maar vele groetjes. Ben er zeker van dat jullie daar prachtig werk verrichten en een ervaring opdoen die je je hele leven zal bijblijven en niemand kan afpakken. Proficiat, veel moed en doe zo voort.

Nonkel Johan;

Anoniem zei

Hei Berdine,
Prachtig zeg al die mooie foto's en heel leuk om je brief telkens te lezen!Ik geniet er echt van en heb zojuist gebeld naar meeke en pépé en hen de brief voorgelezen en gezegd welke foto's je doorstuurde!Het gaat hun petje te boven dat ze jou daar kunnen zien en nu zijn ze ook gerust want de foto's liegen er niet om dat je het ginder zeer goed stelt.Ik moet van hen zeer veeeeeeeeele groetjes doen en ze kijken er al naar uit om die nieuwe foto's te zien.Pépé is dus weer begonnen met die antibiotica(was 2 dagen gestopt)...maar die voet begon zo rap weer te zwellen en na een bloedname zag de dokter dat die ontsteking terug zou beginnen.Dus verder medicatie en volgende week terug bloedname en waarschijnlijk nog tijdje medicatie verder.Ik hoop echt dat ze alles goed onder controle krijgen,maar ik help goed meevolgen en pépé doet ook echt zijn best.Geluk dat we niet in het verre Gambia zitten want dat zou daar niet goed aflopen!!
Inge is ziek en ik ga er morgen achter naar Gent en breng Peter ook al mee want hij heeft maar les tot 13u.En morgen weet hij zijn uitslag...goed denk ik!
Voila stel het daar verder zeer goed en doe zo voort.....je doet dat echt goed!Vele groetjes..Tante Lieve

Anoniem zei

Dag tante lieve en nonkel jojo,

hier is idd alles goed! ik voel mij hier goed thuis en amuseer mij ongelofelijk! leuk dat jullie onze blog volgen! de mensen zijn hier inderdaad veel blijer en lachen altijd, een zalig gevoel!
ik zal er zeker nog van genieten zolang ik hier ben en ik wil belange nog niet naar hui :). vele groetjes terug aan meme en pepe en geef hen een dikke zoen van me. wens inge ook veel beterschap!!!

groetjes aan allemaal!!!

bye bye -x- Berdine